ÁTEMELŐ AKNÁK

Korszerű átemelő aknák háztartási felhasználásra

A szennyvíz átemelésére átemelő aknákat szokás alkalmazni. Fontos szerepet játszanak például a háztartásokban keletkezett szennyvíz összegyűjtésében. Kis nyomású csatornarendszerek, pincék, alagsorok szennyvíz elvezetésére tervezték őket.

Az átemelő aknák modern változatai minden elvárásnak képesek megfelelni. Persze ehhez az kell, hogy olyan gyártó termékeit válasszuk, amik tervezés és anyaghasználat szempontjából is korszerűek.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg az általunk kínált átemelő aknákat! Miért pont a mi átemelő aknáinkat kellene választania? Ezek a termékek tartósak, ellenállóak, praktikus kivitelezésüknek köszönhetően magas színvonalon képesek teljesíteni a feladatukat. Igény szerint szállítunk akár komplettre szerelt átemelő aknákat is, amikhez szivattyú, vezérlőegység és nyomóág-kivitel is tartozik.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és ismerje meg termékeinket, vagy tegye fel kérdéseit!

Az átemelő aknák szerepéről röviden

Ha egy ingatlan olyan helyiségét szeretnék a tulajdonosok szennyvíz hálózatra kötni, ami a földszint vagy a szennyvíz szolgáltatás gravitációs szintje alatt helyezkedik el, mint például a pincehelyiség, nem szabad megfeledkezni az átemelő aknák alkalmazásáról. Ha ez nem történik meg, annak számos kellemetlen következménye lehet.

Például nagyobb esőzéskor a keletkezett víztöbblet a csatornafedeleken át próbál majd távozni, vagy pedig az utcaszint alatti ingatlanokat árasztja el, az nemcsak kellemetlen, hanem igen komoly anyagi károkkal is jár. Átemelő aknák nélkül egy esetleges dugulás is sokkal elviselhetetlenebb, mivel így nemcsak magával a jelenséggel kell megküzdeniük a tulajdonosoknak, hanem a kellemetlen szagokkal is.

Ha Ön nem szeretne ezekkel a kellemetlenségekkel számolni, szerezze be kínálatunkból az átalakításhoz az épület átemelő aknáját! Termékeink önállóan és komplettre szerelt kivitelben is elérhetőek. A szerelt változatban különféle szivattyútípusokat, nyomóág kiviteleket és vezérlőegységeket kínálunk a vásárlók számára. Ezekre a szerelt egységekre garanciát is vállalunk!

Ha további kérdései lennének a vásárlás előtt átemelő aknáinkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu