FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZ TÁROZÓK

FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZ TÁROZÓK

Categories

Ha nem találja meg amit keres, itt megnézheti a többi termékünket.

A föld alatti esővízgyűjtők helytakarékos, kényelmes megoldást kínálnak!

Az esővízgyűjtés manapság sokak számára fontos, hiszen ennek több előnye is van. Egyrészt így rengeteget lehet spórolni a vízhasználaton, másrészt ebben a formában a környezet tehermentesítése is biztosítható. A gyűjtéshez többféle megoldás is létezik napjainkban, amik közül igencsak elterjedtek a föld feletti esővízgyűjtők. Sajnos egyeseknek ez az opció nem igazán ideális, ugyanis olyan kialakítású a kertjük, hogy egyszerűen nincsen megfelelő helye a tartálynak. Szerencsére nekik sem kell lemondaniuk a csapadék használatáról, ugyanis ez esetben a föld alatti esővízgyűjtők kiváló alternatívát nyújtanak számukra!

A föld alatti esővízgyűjtőket, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a felszín alá kell telepíteni, ennek köszönhetően elkerülhető, hogy a tartályok akadályozzák az embereket a közlekedésben, kerti teendőkben. Ezek a föld alatti esővízgyűjtők könnyedén telepíthetők, és hosszú távon képesek kiszolgálni a felhasználókat, ezzel pedig éves szinten óriási összegeket spórolhatnak meg az emberek. Talajvizes területre nem ajánlottak ezek a tartályok, mert bármikor felúszhatnak a felszínre! Mivel a föld alatti esővízgyűjtőknél nem szükséges alkalmazkodni a kert kialakításához, bátran választhat nagyobb tartály is, hiszen a föld alatt biztosan nem lesz útban. Így lehetősége van még nagyobb mennyiségű esővizet összegyűjteni. A csapadék föld alatti tárolása más szempontból is előnyöket tartogat: mivel a felszín alatt az esővíz védve van a szélsőséges hőmérséklet ingadozástól, idegen anyagoktól, sokkal tovább képes elállni a tartályban.

Itt a tavasz, készüljön velünk a szezonra, és szerezze be föld alatti esővízgyűjtőjét cégünktől! Mi megbízható tartályokat kínálunk a vevőknek, amikkel garantáljuk, hogy elégedettek lesznek. A termékek kedvező áron elérhetők választékunkban. Ha bővebb információkra lenne szüksége a föld alatti esővízgyűjtőkről, vagy segítséget kérne az ideális méretű tartály kiválasztásához, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Praktikus megoldást keres az esővíz gyűjtéséhez? Válassza földbe telepíthető esővíz tárolóinkat!

Manapság egyre több ember dönt az esővíz gyűjtése mellett, ugyanis ily módon jelentősen csökkenthető a környezet terhelése és nem mellesleg a víz- és csatornadíj is. Az esővíz gyűjtéshez többféle megoldás is rendelkezésre áll, azonban mind közül, ami igazán praktikus, az a földbe telepíthető esővíz tároló.

A földbe telepíthető esővíz tárolók, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, a talajszint alatt kerülnek elhelyezésre, így nem foglalva helyet az adott területből. A földbe telepíthető esővíz tárolók tulajdonosaikat akár életük végéig kiszolgálhatják. Azonban ahhoz, hogy valóban tartós megoldásnak bizonyuljanak, nem árt pár tényezőt figyelembe venni, mielőtt besüllyesztenék a talajba. Először is nagyon fontos, hogy a földbe telepíthető esővíz tárolók ne talajvizes területre kerüljenek beépítésre. Ha semmiképp sem tudja ezt elkerülni, mindenképp szorgalmazza a tartály lehorganyzását, amihez kérje szakember segítségét!

Mivel az esővizet többnyire locsoláshoz használják az emberek, azt szeretnék, hogy ezek a tartályok minél közelebb kerüljenek telepítésre a növényekhez. Viszont érdemes betartani a fatörzsektől és egyéb növényektől a 2,5 méter távolságot, így a tartályok nem zavarhatják a fejlődésben a növényzetet.

Ha további kérdései lennének vásárlás előtt a földbe telepíthető esővíz tárolók telepítési feltételeiről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu