IBC TARTÁLYOK


Az IBC tartályokról bővebben: mik a legfontosabb előnyeik a berendezéseknek?

Ha veszélyes folyadék szállításról van szó, manapság már többféle megoldás is rendelkezésre áll e téren. Az ipari vállalkozásoknak mindenképp megbízható berendezésre van szükségük, mert így elkerülhetők a komolyabb balesetek, károk. Amennyiben Ön még nem találta meg az ideális alternatívát ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az IBC tartályokat!

Az IBC tartályok kiváló megoldást nyújtanak a különböző veszélyes áruk szállításához. Legyen szó szerves vagy szervetlen savakról, lúgokról, acetátokról, a berendezésekkel garantáltak a biztonságos körülmények. A tartályok polietilén anyagból készülnek, teljesen vízzárók, és a szállítás mellett a folyadékok tárolásáról is képesek akár hosszú távon gondoskodni. Az IBC tartályok egyik fő előnye, hogy például a tanktartályos teherautókkal szemben sokkal egyszerűbben karbantarthatók és ellenőrizhetők, így a szakembereknek is könnyebb a dolguk az adott ipari területen. Az IBC tartályokat egyszerűbb és biztonságosabb mozgatni, mint a fém tartályokat, ugyanis anyaguk miatt jóval kevesebb önsúllyal rendelkeznek. Ezekkel a kocka alakú tartályokkal a kamionokban a bosszantó holtterek is kiküszöbölhetők, ennek köszönhetően lehetőség van akár egy vagy két fordulóval is elszállítani a folyadékokat. Ezzel rengeteg időt spórolhatnak a sofőrök a munkavégzés során. Az IBC tartályok akár többször is felhasználhatók: egy alapos fertőtlenítés és tisztítás után ismét készen állnak arra, hogy segítsék a veszélyes anyagok szállítását. A berendezések alkalmasak még az ivóvíz tárolásra, szállításra is.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az IBC tartályok előnyeit, szerezze be kínálatunkból berendezését! Termékeink megbízhatók, színvonalasak, és kedvező áron érhetők el választékunkban, garantáljuk, nem fog csalódni bennük. Tőlünk kifejezetten a veszélyes anyagok szállítására alkalmas tartályt is vásárolhat. Ha bővebb információkat szeretne megtudni a berendezésekről, keressen fel bennünket megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak a vevők rendelkezésére.

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu