SZENNYVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK

Milyen feltételei vannak a földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok beépítésének?

Azoknál az ingatlanoknál, ahol a csatornázással probléma van, illetve a rendszer nem került megfelelően kivitelezésre, a szennyvíz elvezetéséről különbözőképpen gondoskodnak a tulajdonosok. Az esetek többségében érthető módon földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok beépítését szorgalmazzák, mivel megfelelő csatornázás híján ez a legkulturáltabb formája a szennyvíz kezelésének. Ahhoz azonban, hogy a földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok képesek legyenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, az érintett ingatlanok tulajdonosainak igazodniuk kell a beépítési feltételekhez.

A tartály elhelyezéséhez a szélességi és hosszmérettel arányos szabad terület álljon rendelkezésre, annak érdekében, hogy a gödör akadálymentesen elkészíthető legyen! Ellenkező esetben nemcsak a munkamenetben számolhat fennakadással, hanem balesetveszélyes szituációkkal is meg kell küzdenie.

Ha az ingatlan lejtős, dombos területen helyezkedik el, szakemberrel meg kell vizsgáltatni még a tényleges munkálatok előtt, hogy a tartály öt méteres körzetében szükség van-e támasztófal építésére. Ha igen, mindenképp kiviteleztesse ezt is, ugyanis enélkül komoly károk is keletkezhetnek, akár az ingatlanban is!

Ha Önnek is szüksége van földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályra és még a vásárlás előtt további útmutatásra lenne szüksége a telepítési feltételekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken

SZENNYVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK

Categories

Az összegyűjtött szennyvizet szennyvíztisztító kisberendezéseink segítségével könnyedén tisztíthatja.


Szennyvízgyűjtő tartály nyaralókhoz is: teremtsen kulturált körülményeket az üdüléshez!

Sok nyaralóövezetben okoz gondot a szennyvíz elvezetése. Egyes ingatlanok nincsenek rácsatlakozva a csatornahálózatra, sok nyaraló környezetében pedig nem elérhető megfelelő hálózat. Bármelyik esetről is legyen szó, a legfontosabb, hogy az érintettek mihamarabb megoldást találjanak erre a problémára. A nem megfelelően elvezetett szennyvíz nyáron kifejezetten kellemetlen szagot áraszt magából, ráadásul így nagyon nehéz higiénikus és kulturált körülményeket biztosítani az üdüléshez. Amennyiben Ön is érintett a csatornázással, szennyvízelvezetéssel kapcsolatos problémában, és elkerülné a kellemetlenségeket, válassza a szennyvízgyűjtő tartályokat!

A szennyvízgyűjtő tartályok ideális megoldást nyújtanak azoknak a nyaralótulajdonosoknak is, akiknél nincs megfelelő csatornahálózat, vagy rossz a szennyvíz elvezetés. A tartályokkal könnyedén megteremtheti a megfelelő körülményeket az üdüléshez, ezáltal elkerülheti, hogy a kellemetlen szagok elvegyék a kedvét a nyaralástól. A szennyvízgyűjtő tartályok emellett gondoskodnak a kulturált környezetről, így, ha a nyaralóba vendégeket is vár, bátran fogadhatja őket. Többféle berendezést is kínálunk a szennyvízkezeléshez, amiket könnyedén be tud telepíteni a földbe, ezáltal a szennyvízgyűjtő tartályok nem foglalnak el jelentős területet az ingatlan körül. Termékeink megbízható, minőségi alapanyagokból kerültek legyártásra, így hosszú távon képesek gondoskodni a ház higiénikus környezetéről. Az általunk kínált szennyvízgyűjtő tartályokat egyszerűen, akár otthonról is megrendelheti a választékunkból, ezzel pedig rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Cégünknek köszönhetően nem kell több kereskedést bejárnia ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő alternatívát a szennyvíz problémára.

Hamarosan itt a nyár, készítse fel üdülőházát a jó időre, szerezze be mihamarabb választékunkból a szennyvízgyűjtő tartályát! Ha bővebb információkra lenne szüksége a tartályokról, vagy segítséget kérne a megfelelő termék kiválasztásában, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken!

Minőségi szennyvízgyűjtő tartály többféle típusban

A szennyvízgyűjtő tartályok használata a modern, hétköznapi élet része, ami biztosítja a higiénikus és szervezett módon történő szennyvíz elvezetést és a használt víz összegyűjtését is. A minőségi szennyvízkezelés egyik alapfeltétele az, hogy a szennyvízelvezető rendszer eszközei, műtárgyai maguk is korszerű és minőségi eszközök. Ez vonatkozik a szennyvízgyűjtő tartályokra is.

A szennyvízgyűjtő tartályok egyik jellegzetessége a hengeres formájuk. A kialakításnál és a tervezésnél a célszerűség dominált, a hengeres forma statikailag a legideálisabb, ami szóba jöhet. A szennyvízgyűjtő tartályok ugyanis a föld alá kerülnek, több méter mélyre telepítik őket. Ebben a környezetben teljesen más kihívások érik őket, mint a felszín felett, így például az a nyomás, ami a talajvíz, valamint a föld súlyából származik. A hengeres forma azonban még önmagában nem elég, ezt egészítették ki a szakembereink bordázott felszínnel is. A szennyvízgyűjtő tartályok meghatározott mérettel rendelkező bordázattal készülnek, ez a bordázat pedig segíti a tartályok nagyobb ellenállását a nyomásból származó terheléssel szemben, de azt is megakadályozza, hogy a tartályok ellenálljanak a felúszás kockázatának is.

A szennyvízgyűjtő tartályok természetesen nemcsak egyfélék lehetnek. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a változatos árukínálat megteremtésére és fenntartására. A termékpalettánk megtervezésekor tehát többféle szennyvízgyűjtő tartály típust is beemeltünk a kínálatba annak érdekében, hogy ügyfeleinknek kedvezzünk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan választékból szeretne válogatni, ami minden igényre tud megoldást mutatni! Az általunk forgalmazott szennyvízgyűjtő tartályok között garantáltan megtalálja Ön is azt a típust, ami a céljainak és az igényeinek megfelel! A sokszínű felhozatal emellett még magas minőséggel és megfizethető árakkal is párosul. Termékeink hosszú életűek, sokoldalúak, könnyen kezelhetőek.

Amennyiben kíváncsi a részletekre, termékeinkről érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Nálunk mindent megtalál amire a szennyvízgyűjtés során szüksége lehet!

A szennyvízgyűjtésnek a települések közműhálózatainál és ipari létesítményeknél különösen fontos szerep jut, hiszen jelentős mennyiségű szennyező folyadékot kell biztonságosan és lehetőleg gazdaságosan elvezetniük. Habár jelentősen kevesebb mennyiségről beszélünk egy társasház vagy magánház kapcsán, itt sem elhanyagolható a szennyvízkérdés. Ez az a hely, ahol talán a leggyorsabb és legdirektebb módon tapasztalható meg a mindennapi életben, ha valamilyen probléma lép fel a meglévő rendszerben. Amikor megtervezésre kerül a szennyvízgyűjtés hogyan-ja, akkor a tervezők a lehető leghosszabb időre szeretnének megoldást találni az előttük álló feladatra.

A hatékony szennyvízgyűjtésnek elengedhetetlen feltétele a megfelelő csatornarendszer kiépítése, ezen belül is a szennyvízcső lejtése! Mielőtt számadatokban kezdenénk gondolkodni, érdemes megérteni magának az elvezetésnek a folyamatát is. Úgynevezett saját megtisztulási folyamat megy végbe a szennyvízgyűjtés közben az elvezetőcsövekben, amikor is a gravitáció lesz a segítségünkre, hatására a víz kimossa a kommunális hulladékot a rendszerből. Éppen ezért, ha a cső vízszintes lenne, nem csak a szilárd dolgok, de még a víz is megállna benne, viszont ettől még nem érdemes úgy gondolni erre, hogy minél nagyobb a lejtése, annál hatékonyabb lesz a végeredmény. Ebben az esetben a víz csak "átzuhanna" a szennyvízgyűjtés közben a csöveken, és a szilárd anyagokat sem sodorná magával, teljesen megszűnne az öntisztulás. Ez a későbbiekben az így a rendszerben rekedt anyagok feltorlódását eredményezné, és csak idő kérdése, hogy mikor alakulna ki dugulás.

Egy megbízható céget keres akitől beszerezhet mindent, amire a hatékony szennyvízgyűjtés során szüksége lesz? Cégünk 25 éves tapasztalatában nem fog csalódni! Ha segítségre lenne szüksége a vásárlás előtt, szakértő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu