SZENNYVÍZTISZTÍTÓ KISBERENDEZÉSEK

SZENNYVÍZTISZTÍTÓ KISBERENDEZÉSEK

A szennyvízkezelésről bővebben

Manapság a környezetvédelmi szakemberek nem győzik kihangsúlyozni a vízkészletek megóvását, ugyanis a szennyezett, rossz minőségű víz mind az emberekre, mind pedig a természetre komoly veszélyt jelent. A vízkészleteket idehaza és más országokban is elsősorban megfelelően kivitelezett szennyvízkezeléssel lehet megóvni.

A szennyvízkezelés egy olyan környezetvédelmi eljárás, melynek során eltávolításra kerülnek a lakóterületi, az ipari és a kereskedelmi létesítményekből származó vízből a szennyeződések. Szennyvízkezeléskor a szakemberek általában mechanikai, biológiai és vegyi folyamatokat alkalmaznak ezeknek a szennyezőanyagoknak az eltávolítására. A szennyvízkezelés kivitelezése sokféle lehet: egyes helyeken a hagyományos, jól bevált megoldást választják, vagyis az ülepítést, amihez egyszerű tartályokat használnak fel, másutt modern, biológiai kezelést alkalmazó folyamatokat részesítenek előnyben. Bármelyik szennyvízkezelési megoldás is kerüljön megvalósításra, a cél az, hogy a szennyvízben jelen lévő szennyeződések mennyisége csökkenjen, így a szennyvíz bekerülhet a befogadó vizekbe.

Ha további információkat szeretne megtudni a szennyvízkezelésről, vagy ehhez megfelelő kivitelezési megoldást keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szennyvízgyűjtó tartályainkat itt találja.

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu