GRAVITÁCIÓS OLAJLEVÁLASZTÓ BERENDEZÉSEK

A gravitációs olajleválasztó berendezések ipari létesítmények részére

Ipari létesítményekben, főként, ahol nagy a járműforgalom, mint például az autómosók, a járműkölcsönzők, benzin kutak, mindenképp szükség van a keletkező szennyvíz tisztítására. Az ilyen helyeken ugyanis sok olaj kerülhet a szennyvízbe, azonban az olaj veszélyes hulladéknak minősül és a természetes vizekbe bekerülve súlyosan károsítja a környezetet. A legjobb megoldás erre a problémára a gravitációs olajleválasztó berendezések használata.

A gravitációs olajleválasztó berendezések, ahogyan a nevükben is benne van, a folyadékok eltérő fajsúlyát használja ki a szennyvíz tisztításához. Mivel az olaj sokkal kisebb fajsúllyal rendelkezik, mint a víz, így a kettő elválasztása a gravitációs olajleválasztó berendezések használatával tökéletesen megoldható. Létezik zöldterületbe és útba telepíthető változat is, valamint cégünk a kettő ötvözetével, vagyis az útba és zöldterületbe is telepíthető verzióval is rendelkezésre áll. Benzinkutakon, autómosókban történő használatra általában útba telepíthető gravitációs olajleválasztó berendezésekre van szükség, míg egy mezőgazdasági farmon a zöldterületbe telepíthető jelenti a tökéletes megoldást. Természetesen minden esetben fontos betartani a beépítési útmutatót, mert az olajleválasztó berendezések csak így fognak tökéletesen működni és ellenállni a rájuk nehezedő terhelésnek. A cégünk által kínált gravitációs olajleválasztó berendezések magas minőségűek, strapabíróak, megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és hosszú távon is megállják a helyüket. Kiváló ár-érték arányban biztosítjuk őket, de a pontos ajánlathoz mindenképp szükséges egyeztetni munkatársainkkal.

Amennyiben kérdése van a fentiekkel vagy a kínálatunkban található berendezésekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére! Döntsön Ön is strapabíró gravitációs olajleválasztó berendezéseink mellett, válasszon hosszú távú megoldást! Részletes tájékoztatásért, árajánlatunkért keresse munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu