FÖLD FELETTI ESŐVÍZ TÁROLÓK

Kategóriák

Földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokkal a környezetvédelemért

Napjaink egyik legégetőbb problémája a környezetvédelem. Sajnos Földünk erőforrásai végesek, ezért megoldást kell találnunk az újrahasznosításukra. Szerencsére ma már erre több lehetőség is rendelkezésre áll, egyre több helyen használnak például napelemeket, de ezen kívül sokat segítene az is, ha minél kevesebb vizet használnánk fel. Ezzel egyrészt hozzájárulhatunk azzal is, ha a fürdőkádat zuhanyzóra cseréljük, de az egyik legfontosabb és legjobb megoldás az esővíz gyűjtése és hasznosítása. Ehhez cégünk földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokkal áll rendelkezésre.

Az általunk kínált földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokban összegyűlt csapadék többféleképpen is hasznosítható. A legegyszerűbb például, ha a kert öntözését ebből biztosítjuk, de a WC öblítéséhez is ideális megoldást jelent az esővíz. Ha rendelkezünk egy földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartállyal, akkor nem kell tartanunk az aszályos időszakoktól sem, hiszen a bennük elraktározott csapadékkal elláthatjuk a szükséges vízzel a kerti növényeket anélkül, hogy ez megnövelné a vízszámlát. Cégünk földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartályokat egyaránt gyárt és forgalmaz, számunkra nem akadály az sem, ha egyedi méretre, formára vagy kialakításra van szükség. A földbe telepíthető tartályok között vannak álló, fekvő és elemekből összeépített termékeink is. A választásnál figyelembe kell venni a telepítési körülményeket, főleg a földtakarás mértékét és a mértékadó talajvíz szintjét. Természetesen ezzel kapcsolatban munkatársaink készséggel segítenek Önnek. Földfelszíni esővízgyűjtő tartálynak főleg az 1000 liter alatti design tartályokat és azok szerelvényeit ajánljuk.

Amennyiben kérdése van csapadékgyűjtéssel vagy annak hasznosításával kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Kérje ajánlatunkat még ma földfelszíni és földbe telepíthető esővízgyűjtő tartály gyártására, hogy mielőbb belevághasson az esővíz tárolásába! 

Tudatosabb vízhasználat esővíztárolókkal!

Aki a környezettudatos életmódnak hódol, számos eszközt beépíthet az életébe, amivel elősegítheti a környezet megóvását. Több dologra is figyelni kell hosszú távon, amiket betartva maradandó változásokat érhetünk el a Földünk állapotában. A cél természetesen a pozitív irányba történő befolyásolás, hogy minél tovább megőrizhessük a bolygónk értékeit. A szelektív hulladékgyűjtés, a takarékoskodás az energiaforrásokkal, az újrahasznosítás, a műanyagok mellőzése mind ilyen lépések, amik közelebb visznek a célhoz: egy élhetőbb, zöldebb jövőhöz.

Az esővíztárolók használata is lényeges a környezetvédelem szempontjából. Miért? Aki esővizet gyűjt és használ, az kevesebb csapvizet fogyaszt, így jobban takarékoskodik a vízzel. Rengeteg vizet elpazarolunk nap, mint nap, méghozzá feleslegesen. Az esővíztárolókba a természetes esővizet lehet összegyűjteni és felhasználni azokhoz a dolgokhoz, amikhez vízre van szükség. A takarítás, az autómosás, a kertlocsolás, a mosogatás mind kivitelezhető esővízzel. Akár a nyaralóban, a kerti zuhanyhoz is felhasználható az esővíztároló tartalma meleg időszakokban.

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon tőlünk korszerű esővíztárolókat! A tervezéskor az volt a fő szempont, hogy ne csak tartósak és praktikusak legyenek, de a külsejük is igényességet sugározzon. A kertbe, az udvarra nyugodtan ki lehet állítani ezeket a földfelszín feletti tárolókat, ahol külsejüknek köszönhetően nem rontják az épület összképét. Az esővíztárolók 220-300 liter közötti vízmennyiséget képesek tárolni, ráadásul szerelvényekkel együtt, több formában és sokféle színben kaphatóak.

Ön is szeretne környezetkímélően élni, vagy csak egyszerűen spórolna a vízszámláján? Akkor lépjen kapcsolatba cégünkkel a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeinken, és érdeklődjön az általunk forgalmazott esővíztárolókról! Szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást és válaszolunk a felmerülő kérdésekre, hogy ezzel is megkönnyítsük ügyfeleinknek a választást!