FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZ TÁROZÓK

FÖLDBE TELEPÍTHETŐ ESŐVÍZ TÁROZÓK

Kategóriák

Ha nem találja meg amit keres, itt megnézheti a többi termékünket.

Praktikus megoldást keres az esővíz gyűjtéséhez? Válassza földbe telepíthető esővíz tárolóinkat!

Manapság egyre több ember dönt az esővíz gyűjtése mellett, ugyanis ily módon jelentősen csökkenthető a környezet terhelése és nem mellesleg a víz- és csatornadíj is. Az esővíz gyűjtéshez többféle megoldás is rendelkezésre áll, azonban mind közül, ami igazán praktikus, az a földbe telepíthető esővíz tároló.

A földbe telepíthető esővíz tárolók, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, a talajszint alatt kerülnek elhelyezésre, így nem foglalva helyet az adott területből. A földbe telepíthető esővíz tárolók tulajdonosaikat akár életük végéig kiszolgálhatják. Azonban ahhoz, hogy valóban tartós megoldásnak bizonyuljanak, nem árt pár tényezőt figyelembe venni, mielőtt besüllyesztenék a talajba. Először is nagyon fontos, hogy a földbe telepíthető esővíz tárolók ne talajvizes területre kerüljenek beépítésre. Ha semmiképp sem tudja ezt elkerülni, mindenképp szorgalmazza a tartály lehorganyzását, amihez kérje szakember segítségét!

Mivel az esővizet többnyire locsoláshoz használják az emberek, azt szeretnék, hogy ezek a tartályok minél közelebb kerüljenek telepítésre a növényekhez. Viszont érdemes betartani a fatörzsektől és egyéb növényektől a 2,5 méter távolságot, így a tartályok nem zavarhatják a fejlődésben a növényzetet.

Ha további kérdései lennének vásárlás előtt a földbe telepíthető esővíz tárolók telepítési feltételeiről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken