MEZŐGAZDASÁGI KIJUTTATÓ TARTÁLYOK

TERMÉKEK

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Mivel kompatibilisek tartályaink? Tartályaink John Deere kompatibilisek. 

2. Elérhető egyedi kialakítás? Egyedi többpontos felfüggesztőváz/tartóvázas kijuttató tartály - 20 db rendelési mennyiségtől, 660 és 1100 l tartályaink esetén elérhető. Gépre szabott kialakítás.


SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

A szállítási költség nettó 290-350 Ft + Áfa / Km 1 db termék megrendelése esetén.

* A szállítási költségek tájékoztató jellegűek.


A mezőgazdasági tartályok előnyei

A mezőgazdaságban számos folyadékot használnak: hígtrágyát, növényvédő szereket, esővizet, és egyéb szereket, amik szükségesek lehetnek ahhoz, hogy egy gazdaság működjön és a növények fejlődjenek. Ezek tárolására szolgálnak a mezőgazdasági tartályok, amelyek a felhasználási területüktől függően különbözőek lehetnek.

Hamarosan itt a tavasz, és kezdődik a mezőgazdasági munka, ami terménytől függően késő őszig meg sem áll. Minden nap akad valamilyen feladat, amit el kell végezni a szántástól a vetésen át az aratásig. A föld tápanyagtartalmának növelése, a kikelő növények táplálása, öntözése és védelmének ellátása nem csak rátermett szakembereket, de korszerű eszközöket is kíván. Manapság a nagyobb terméshozamok elérésének érdekében egyre többet kell tenni, de szerencsére ehhez van segítség.

Kínálatunkban minden folyadékhoz és anyaghoz találhat mezőgazdasági tartályokat, ezért, ha ilyen típusú termékekre lenne szüksége, érdemes körülnéznie nálunk! A tőlünk beszerezhető termékek ellenállnak a savaknak, illetve a korrozív hatásoknak, így biztonságosan képesek ellátni a feladatukat. Mindegyik mezőgazdasági tartály menetes fedéllel rendelkezik, és kívánságra külső szintjelzőt is beépítünk. Forntváz felfüggesztést is kínálunk hozzájuk, amellyel egyszerűen rögzíthetőek bármilyen kijuttató berendezéshez. Az Ön igényeitől függően 300-1100 literes mezőgazdasági tartályok közül választhat, így könnyedén megtalálhatja azt a típust, amelyik megfelel a gazdaságának.

Amennyiben mezőgazdasági tartályokat szeretne vásárolni, tekintse meg az általunk kínált típusokat, majd rendelje meg csupán néhány kattintással, és válasszon a személyes átvétel, vagy a házhozszállítás között! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Miért jobb a műanyagból készült mezőgazdasági kijuttató tartály?

Ahhoz, hogy a különböző növényvédő szereket, baktériumtrágyákat, illetve egyéb, a földműveléshez szükséges anyagokat fel lehessen használni, mezőgazdasági kijuttató tartályokra van szükség. Korábban ezeket a berendezéseket alumíniumból, vagy acélból gyártották, manapság pedig műanyagból öntik ki.

A műanyagból készült mezőgazdasági kijuttató tartályoknak számtalan előnyük van. Többek között a szállítással kapcsolatos költségek jelentős mértékben csökkenthetőek, ezen kívül sokkal megbízhatóbbak, mint az acélból vagy alumíniumból készült tartályok. Az általunk felhasznált műanyag UV-stabilizált és rendkívül ellenálló, ennek köszönhetően a vegyszerek többségével és a különböző kémiai, biológiai folyamatok hatásaival könnyedén fel tudja venni a harcot.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a műanyagból készült mezőgazdasági kijuttató tartályok előnyeit, szerezze be kínálatunkból a megfelelő méretben! Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu