MŰANYAG HORDÓK


A műanyag hordók egyszerű és gyors megoldást kínálnak az esővíz gyűjtéshez!

Mostanában egyre többen döntenek az esővíz gyűjtés mellett, nem véletlenül, hiszen ezzel jelentős összegeket meg lehet takarítani a víz - és csatorna díjon. Emellett az esővíz jótékony hatással is van a növényekre, mert nincs benne mész, és a talajvízhez képest sokkal lágyabb. A gyűjtéshez többféle megoldást is rendelkezésre áll, azonban ezzel kapcsolatban sokan kifejezetten gyors és egyszerű alternatívát szeretnének találni. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a műanyag hordókat!

A műanyag hordók tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak, hiszen csak meg kell vásárolni őket, majd elhelyezni az eresz lefolyócsövéhez. A berendezések nagyon könnyűek, rendkívül egyszerű mozgatni őket, így, ha később áthelyezné a megvásárolt hordót, kiürítés után erre lesz lehetősége. Az általunk kínált műanyag hordók strapabíró, minőségi anyagokból kerültek legyártásra, így hosszú távon képesek gondoskodni az esővíz gyűjtésről. Esetükben nem tehet kárt az erős napsugárzás. A termékek tökéletesen ellátják a feladatukat, garantáljuk, hogy nem fog csalódni a megvásárolt műanyag hordóban. Akár több berendezést is megrendelhet kínálatunkból, így lehetősége van nagyobb mennyiségű esővíz összegyűjtésére. Ezt főként azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik nagy kerttel, esetleg veteményessel rendelkeznek. A műanyag hordókat nem csupán egyszerűségükért érdemes választani, hanem a kedvező árért is. Sokan azt gondolják, hogy az esővíz gyűjtéshez drága tartályokra van szükség, azonban az igazság az, hogy ezek a termékek is tökéletesek lesznek ahhoz, hogy spóroljon a vízhasználaton.

Tapasztalja meg Ön is műanyag hordóink előnyeit: szerezze be kínálatunkból az esővíz gyűjtéshez szükséges eszközét! Webshopunkból könnyedén megrendelheti a kiválasztott termékeket, akár otthonról is intézheti a vásárlást, ezzel pedig még energiát is spórolhat. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni a hordókról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak a vásárlók felmerülő kérdéseire.


+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu