Polydan 3000 oldómedence

Meglévő ill. új épületeknél, családi házaknál, társasházaknál, stb. keletkező kommunális szennyvíz mechanikai, és részleges biológiai tisztítására ajánljuk. 

379,730 Ft

Jellemzők

Házilagos szennyvízkezelésre szolgáló műtárgyak egyike, nagyobb vízfelhasználás esetén mindenképpen gazdaságosabb megoldás, mint a hagyományos gyűjtőtartályos megoldás.
Az oldómedencék olyan műtárgyak, melyekből az előkezelt / anaerob körülmények között a kezelt szennyvíz a szikkasztó-szűrő mezőbe vezetve további szűrésen, aerob tisztítási folyamaton megy át, majd a talajban elszikkasztásra kerül.
A rendszer gravitációs üzemű (működése gépi berendezést és villamos energiát nem igényel) a tisztított szennyvizet gyökérszinti altalaj öntözésként hasznosítja.

Tartozékok

  • Jelen ajánlat kizárólag az oldómedence, becsatlakozási és elvezetési pontok csatlakozóhelyeit, illetve 1db lépésálló zöldterületi fedlap árait tartalmazza.
  • Megrendelés esetén - külön ajánlat alapján - készek vagyunk a szükséges szikkasztó-szűrő mező méretezésére és szállítására, esetlegesen a teljes rendszer telepítésére.

Műszaki adatok

Kapacitás: 1-8 LE (lakosegyenérték)
Névleges napi vízhozam: 0,75 m3/nap
Anyag: Polietilén
Méret: átmérő 1700 x 1920 mm
Max. elérhető magasság: 2400 mm
Térfogat: 3 m3
Elektromos csatlakozás: -
Befolyó csatlakozóméret: DN110 PVC cső
Elfolyó csatlakozóméret: DN 110 PVC cső
Energiafelhasználás: -
Alkalmazási terület: lakossági szennyvízkezelése 8 lakos egyenértékigTisztítási hatásfok: KOlk: 30%
BOl5: 30%
Lebegőanyag összes: 75%

Egyebek

A beépítési követelményeket a POLYDUCT ZRt. beépítési útmutatója tartalmazza

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu