Útba és zöldterületbe telepíthető koaleszcens szűrős olajleválasztó berendezés

A EN 858-2 szabvány alapján készült berendezés ipari létesítmények, benzinkutak, autómosók, mezőgazdasági farmok szennyvizének tisztítására szolgál, vagyis azokban az esetekben ajánlott, ha a csapadékvíz vagy az ipari víz olajos folyadékkal szennyezett, a befogadó pedig élővíz. A leválasztóból várható olajkoncentráció maximum 2 mg/l.

0 Ft

*** Az ár meghatározása munkatársainkkal való előzetes egyeztetés alapján történik.  

Beépítési útmutató
Zöldterület (a berendezés feletti földréteg max. 30 cm, további leterhelések nélkül) A berendezés méreteinél kb. 30 cm-el szélesebb gödröt ásunk, valamint egy vasbeton alap szükséges. Ezután a berendezés a gödör közepébe helyezhető, valamint csatlakoztatható a bemeneti és kimeneti csővezetékre. Fokozatosan kell feltölteni vízzel 30 cm vastag rétegekben, a berendezés és az ásatás közti részt pedig nedves homokkal döngölés által (részletesebb beépítési útmutató az üzlet megkötése után). Ilyen típusú beépítéskor a berendezés közvetlen közelében, nehéz gépekkel tilos közlekedni.
Közlekedési terület, magas talajvíz és mélyebb beépítés: A berendezés méreteinél kb. 40 cm-el szélesebb ásatás végezendő, valamint egy vasbeton alap szükséges (méretezése a talajviszonyoktól függ). A vasbeton alapot és a vertikális vasbeton falakat vasbetonnal szükséges összekötni (szakmai előírásoknak és a talajviszonyoknak megfelelően). Ezután a berendezés a szolgáltatási helyre kerül, valamint csatlakoztatható a bemeneti és kimeneti csővezetékre. Fokozatosan kell feltölteni vízzel úgy, hogy a víz szintje kb. 30 cm-rel legyen magasabb a pillanatnyi betonrétegtől, amely körbeveszi. A berendezés fölé vasbeton kerül, a leendő megterheléssel összhangban (a berendezés tele marad vízzel). Napi maximum betonozási magasság 1 m.
Zsírfogóval, olajfogóval kapcsolatos további információkért keresse tanácsadónkat: polyduct@polyduct.hu.