Zöldterületbe és útba telepíthető zsírleválasztó berendezés

A EN 1825 és DIN 4040 szabványok szerint készülnek, a konyhai-, hús- élelmiszeripari szennyvíz zsír- és olajtartalmának leválasztására szolgálnak. A szolgáltatás a csatornarendszer dugulását előzi meg.

0 Ft

*** Az ár meghatározása termékmenedzsereinkkel való előzetes egyeztetés alapján történik.     

Beépítési útmutató

A szögletes kivitelezésű berendezés beépítési módja
Zöldterület (a berendezés feletti földréteg max. 30 cm, további leterhelések nélkül) A berendezés méreteinél kb. 30 cm-el szélesebb gödröt ásunk, valamint egy vasbeton alap szükséges. Ezután a berendezés a gödör közepébe helyezhető, valamint csatlakoztatható a bemeneti és kimeneti csővezetékre. Fokozatosan kell feltölteni vízzel 30 cm vastag rétegekben, a berendezés és az ásatás közti részt pedig nedves homokkal döngölés által (részletesebb beépítési útmutató az üzlet megkötése után). Ilyen típusú beépítéskor a berendezés közvetlen közelében, nehéz gépekkel tilos közlekedni.
Közlekedési terület, magas talajvíz és mélyebb beépítés: A berendezés méreteinél kb. 40 cm-el szélesebb ásatás végezendő, valamint egy vasbeton alap szükséges (méretezése a talajviszonyoktól függ). A vasbeton alapot és a vertikális vasbeton falakat vasbetonnal szükséges összekötni (szakmai előírásoknak és a talajviszonyoknak megfelelően). Ezután a berendezés a szolgáltatási helyre kerül, valamint csatlakoztatható a bemeneti és kimeneti csővezetékre. Fokozatosan kell feltölteni vízzel úgy, hogy a víz szintje kb. 30 cm-rel legyen magasabb a pillanatnyi betonrétegtől, amely körbeveszi. A berendezés fölé vasbeton kerül, a leendő megterheléssel összhangban (a berendezés tele marad vízzel). Napi maximum betonozási magasság 1 m.Zsírfogóval, olajfogóval kapcsolatos további információkért keresse tanácsadónkat: polyduct@polyduct.hu.

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu