A POLYDUCTRÓL ...

Társaságunk 1992-ben alapult, melynek fő tevékenységi köre a rotációs műanyagöntés. Piacvezetői pozíciónk megtartásához tevékenységi körünket kibővítettük termék- és szerszámtervezési, valamint szerszámgyártási tevékenységgel. Ennek eredményeként 2010-ben elindítottuk Fémszer üzemünket. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar tulajdonú vállalatként termékeink piacát kiterjeszthettük határainkon túlra is, sőt több éve saját tulajdonú kereskedelmi irodát nyitottunk Romániában. 

Termékeink alapján három jól elkülöníthető kereskedelmi üzletágat működtetünk, melyek a vízipar, az urbanizáció és az ipari kooperáció. Magunkra nemcsak rotációs műanyagöntő gyártóként, hanem termékeink által lefedett ágazatok beszállítójaként és szakértőjeként gondolunk.

A vízipari ágazatunk célja szakszerű ivóvízhálózatok és szennyvízkezelési rendszerek kialakítása, amely magában foglalja az ivóvíz, illetve szennyvíz összegyűjtését, elvezetését, kezelését, tisztítását. Cégünk mindezekre kínál megoldásokat függetlenül attól, hogy a rendszer egyéni háztartásokat, lakóközösségeket, ipari létesítményeket, településeket lát el.


MŰANYAG TARTÁLY WEBÁRUHÁZ

A Polyduct Nyrt. Magyarországon piacvezető pozíciót tölt be műanyag vízipari termékek területén. A nagykereskedők mellett célunk nyitni a kiskereskedők, lakosság felé is korszerű vízipari termékkínálatunkkal. 


Egy-egy település nem rendelkezik kiépített csatornahálózattal, ilyen esetben a szennyvízkezelés alternatív megoldásokat igényel, melyhez szükség van gyűjtő és tározó tartályokra, valamint egyedi szennyvíztisztító kisberendezésekre. Ezen igény kielégítésére hoztuk létre webáruházunkat széleskörű és kiváló minőségű termékkínálattal.

Műanyag tartályaink a szennyvízkezelés mellett kiváló megoldást kínálnak az esővíz gyűjtésére is. A háztartások körében egyre fontosabb szerepe van a csapadékvíz megfelelő kezelésének, hasznosításának. Az esővíz gyűjtésére különféle típusú, kialakítású és méretű esővízgyűjtő műanyagtartály termék áll rendelkezésre, mely elengedhetetlen kelléke az egyedi vízgazdálkodásnak. 

Műanyagtartály termékeink hosszú élettartammal rendelkeznek, könnyen telepíthetőek, egyedi kialakításúak, minimális karbantartást igényelnek a telepítést követően, a felhasználás során.

Az esővíz összegyűjtése és hasznosítása a lehető leggazdaságosabb megoldás napjainkban, valamint nagy előrelépés a környezetvédelem, környezettudatos vízgazdálkodás területén is.


Nézzen körül műanyagtartály termékeink között és kérje szaktanácsadónk segítségét!

ÉRDEKELNEK A TERMÉKEINK?

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu