SZÁLLÍTÓ TARTÁLYOK

GYAKORI KÉRDÉSEK

1. Hogyan rögzítsem a szállító tartályt? A rögzítést megfelelő teherbírású spaniferrel, rögzítő pánttal javasoljuk.


SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

A szállítási költség nettó 290-350 Ft + Áfa / Km 1 db termék megrendelése esetén.

* A szállítási költségek tájékoztató jellegűek.

Szállító tartályok: mihamarabb váltson korszerűbb típusokra!

Nagyon sok ipari, mezőgazdasági vállalkozásban elengedhetetlenek a szállító tartályok, ugyanis praktikus megoldást kínálnak például a szenny- vagy az öntözővíz szállításával és tárolásával kapcsolatban. Egyes cégekben több éves szállító tartályokat alkalmaznak a mindennapi munkavégzéshez, amelyek közül már nem mindegyik berendezés képes betölteni rendeltetésszerű szerepét. Ez rendkívül kockázatos, ugyanis az elöregedett szerkezetű tartályok bármikor megadhatják magukat, szállítás közben is, ez pedig óriási károkat és még közúti balesetet is előidézhet. Ilyenkor az ideális opció az, ha az elhasználódott tartályok lecserélésre kerülnek, így elkerülhetők a károk, balesetek. Amennyiben az Ön vállalkozásában is több éves szállító tartályok találhatók, és állapotuk miatt új berendezésekre lenne szüksége, tekintse meg választékunkat!

Kínálatunkban minőségi, megbízható szerkezetű szállító tartályokat talál, amik százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek. Masszív anyagból kerültek legyártásra, modern technológia alkalmazásával. Sokkal könnyebb szállítani őket, mint a korábbi típusaikat, mert elérhetők talpas és keretes változatban is, ennek köszönhetően egyszerűen meg tudnak állni a teherautókon. Tartályaink víz, és szennyvíz szállítására és tárolására egyaránt alkalmasak. A termékek különböző méretben elérhetők választékunkban, így akár többféle szállító tartályt is megvásárolhat a hatékony munkavégzéshez. Mindenképp érdemes foglalkoznia az új tartályok megvásárlásával, mert ezzel fejlesztheti vállalkozását, egyúttal pedig gondoskodhat arról is, hogy növelje szolgáltatásainak színvonalát. Ettől cége még vonzóbbá válik az ügyfelek számára, ezáltal a vállalkozás biztos pozíciót szerezhet az üzleti világban.

Szerezze be tőlünk új szállító tartályait, amikre hosszú távon számíthat! A megvásárolt termékeket akár ki is szállítjuk telephelyére, így tőlünk kényelmesen tudja beszerezni az új tartályokat. Most vonzó áron juthat hozzá termékeinkhez, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ha bővebb információkra lenne szüksége a berendezésekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Megbízható szállító tartályra van szüksége? Nálunk megtalálja!

Természetes, hogy a különböző víz- és szennyvízgazdálkodási, mezőgazdasági vagy környezetvédelmi területeken olyan szállító tartályokra van szükség, amelyek száz százalékban megbízhatóak. Ezért, ha Ön szakértőktől szeretné megvásárolni a munkavégzéshez szükséges szállító tartályokat, válasszon bennünket!

Szállító tartályaink teljes mértékben megbízhatóak, köszönhetően az alapanyaguknak és a kialakításuknak. A szállító tartályok tervezésekor a legideálisabb hengeres formából indultunk ki, a terhelés elviselésének érdekében pedig bordákkal erősíttettük meg őket. Alkalmazhatóak bármilyen anyag szállítására, legyen szó ivó-, vagy öntözővízről, illetve növényvédő szerekről. A szállító tartályokból léteznek már korszerű, talpas kialakításúak is, amiknek a legfőbb előnyük az, hogy speciális felszerelés és eszközök nélkül is könnyedén lehet őket szállítani. A talpas szállító tartályokhoz elegendő egy plató is!

Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken

+36-54-480-666
polyduct@polyduct.hu