SZENNYVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK

Milyen feltételei vannak a földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok beépítésének?

Azoknál az ingatlanoknál, ahol a csatornázással probléma van, illetve a rendszer nem került megfelelően kivitelezésre, a szennyvíz elvezetéséről különbözőképpen gondoskodnak a tulajdonosok. Az esetek többségében érthető módon földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok beépítését szorgalmazzák, mivel megfelelő csatornázás híján ez a legkulturáltabb formája a szennyvíz kezelésének. Ahhoz azonban, hogy a földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályok képesek legyenek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, az érintett ingatlanok tulajdonosainak igazodniuk kell a beépítési feltételekhez.

A tartály elhelyezéséhez a szélességi és hosszmérettel arányos szabad terület álljon rendelkezésre, annak érdekében, hogy a gödör akadálymentesen elkészíthető legyen! Ellenkező esetben nemcsak a munkamenetben számolhat fennakadással, hanem balesetveszélyes szituációkkal is meg kell küzdenie.

Ha az ingatlan lejtős, dombos területen helyezkedik el, szakemberrel meg kell vizsgáltatni még a tényleges munkálatok előtt, hogy a tartály öt méteres körzetében szükség van-e támasztófal építésére. Ha igen, mindenképp kiviteleztesse ezt is, ugyanis enélkül komoly károk is keletkezhetnek, akár az ingatlanban is!

Ha Önnek is szüksége van földbe telepíthető szennyvízgyűjtő tartályra és még a vásárlás előtt további útmutatásra lenne szüksége a telepítési feltételekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken

SZENNYVÍZGYŰJTŐ TARTÁLYOK

Kategóriák

Az összegyűjtött szennyvizet szennyvíztisztító kisberendezéseink segítségével könnyedén tisztíthatja.